(Hard) Lopen met de Dame! Doe je mee?

(Hard) Lopen met de Dame! Doe je mee?

Ik ben Wendy en ik werk bij huisartsenpraktijk de Dame in de wijk Zuilen. Ik woon al mijn hele leven in de wijk. Misschien ken je mij wel van het werk of zie je me wel eens op het schoolplein. Sinds een tijdje loop ik hard en bereid ik mij voor op een heuse run die wij met de praktijk organiseren. Mij heeft het rennen/lopen met anderen al heel veel gebracht. De komende periode neem ik jullie daarom graag mee in mijn voorbereidingen.

Blog Wendy Medaille

 Hardlopen geeft mij een energieboost

Ik vind de gedachte om te gaan hardlopen altijd verschrikkelijk, maar als ik eenmaal onderweg ben….! Ook het gevoel na het lopen, die energie boost……echt heerlijk. Oh ja, nog een voordeel: bewegen zonder dat het je geld kost, ook fijn! Alleen in mijn eentje lopen, dat vond ik nogal tegenvallen. Daarom liep ik hard met mijn zoons 2 tot 3 keer per week. Steeds een stukje verder. Weet je hoe snel je de afstand die je aflegt al vergroot? Ik was hier echt over verrast.

Blog Wendy en Kinderen

Lopen met andere moeders en vader.

Sinds kort hebben we met 3 moeders en 1 vader op de voetbalvereniging van mijn zoons een loopgroepje. Die vader is al in de 60 is en we hebben allemaal onze eigen achtergrond/cultuur. Dat geeft zulke leuke gesprekken. Samen rennen we nu 2 keer per week rondjes om het voetbalveld. Of je nu staat te wachten tot de jongens klaar zijn of je gaat zelf ook wat doen! Wat denk je? In het begin haalden we net 5 rondjes om het veld en nu zitten we op 10 rondjes. We waren natuurlijk wel erg nieuwsgierig hoeveel km dat is. Wat denk je: 5 kilometer!

Loop je mee?

Met onze praktijk organiseren we op  Op zondag 7 juli 2019 een run. Huisartsen, assistentes en alle andere medewerkers doen mee!  Hoe gezellig is het als we dit samen met jou gaan doen. Samen rennen en trainen. Het lijkt me echt geweldig om dit tot iets moois te brengen. En wie weet wat voor leuks hieruit voortkomt. Nieuwe loopgroepjes? Nieuwe contacten? En je werkt ook nog eens aan je conditie. Super toch?

Mijn nieuwe schoenen zijn al klaar voor gebruik! Nu na de winterstop alle excuses aan de kant. Niet meer: het is te koud.. het regent… en het sneeuwt… Nee, rennen maar….

Ik hou jullie op de hoogte over het samen rennen en hopelijk doen jullie mee!! Hou mijn blogs in de gaten 

Blog Wendy en Vincent

Contact

Spoednummer 0302437707 keuze 1
 

Huisartsenpraktijk De Dame

Dr. Max Euwestraat 64
3554 EZ UTRECHT
Telefoon:
0302437707
Receptenlijn:
0302437707 keuze 2
Fax:
0302448475
praktijk@huisartsenpraktijkdedame.nl
www.huisartsenpraktijkdedame.nl
Routebeschrijving >