Kinderzwerfboeken

Huisartsenpraktijk de De Dame is een Kinderzwerfboeken station!

Kinderzwerfboeken? Ja, dat lees je goed! Dat zijn kinderboeken met een zwerfsticker op de kaft. Ze zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je geeft de boeken door, laat ze achter op school, in een ziekenhuis, wachtkamer, winkel, trein, bus, Kinderzwerfboek-station etc.

De afgelopen jaren zijn al meer dan een miljoen zwerfboeken op reis gegaan. Onze praktijk helpt graag mee met de reis van deze boeken en wil de kinderen van de wijk zoveel mogelijk laten lezen. Ziet u, uw zoon of dochter een leuk boek in de wachtkamer en wilt u dit meenemen? Dat mag! De zwerfboeken willen graag meegenomen, maar vooral, gelezen worden.

Heeft u zelf kinderboeken die een reis verdienen langs alle kinderen van de wijk, of misschien wel het land? Geef ze dan af bij de assistente van de praktijk! We plakken er dan een kinderzwerfboeken sticker op en leggen het boek in de wachtkamer voor een kind wat het boek mee wil nemen.

Wilt u meer weten over de kinderzwerfboeken of de organisatie die hier achter zit? Kijk dan op http://kinderzwerfboek.nl/

Kinderzwerfboeken

 

Contact

Spoednummer 0302437707 keuze 1
 

Huisartsenpraktijk De Dame

Dr. Max Euwestraat 64
3554 EZ UTRECHT
Telefoon:
0302437707
Receptenlijn:
0302437707 keuze 2
Fax:
0302448475
praktijk@huisartsenpraktijkdedame.nl
www.huisartsenpraktijkdedame.nl
Routebeschrijving >