Medewerkers

Karen Keddeman

Karen Keddeman
Huisarts

Dokter Keddeman heeft spreekuur op maandag ,dinsdag en donderdag.

 

"Sinds 2004 werk ik in huisartsenpraktijk de Dame, voorheen de Betonbuurt. Mijn werk als huisarts vind ik erg leuk, boeiend en soms ook moeilijk. Het contact met de mensen maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe. Daarnaast zorgt de variatie van klachten en problemen dat mijn werk boeiend blijft. Graag kijk ik samen met u hoe we uw klachten en problemen kunnen verminderen."

 

Imkje Oros

Imkje Oros
Huisarts

Dr. Oros

Dr. Oros werk op maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag doet zij het ochtendspreekuur.

"Sinds 2014 ben ik huisarts. In oktober 2015 ben ik bij De Dame gestart. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag. Ik heb hier ook in 2010 een jaar gewerkt als huisarts in opleiding. Ik geniet erg van de diversiteit in de praktijk. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de klacht en samen een oplossing te zoeken voor de hulpvraag. Soms is er geen oplossing te vinden, ook dan hoop ik u te kunnen helpen met een luisterend oor en begeleiding om met een probleem te leren omgaan."

Annemaaike Roeters

Annemaaike Roeters
Huisarts

Dokter Roeters heeft spreekuur op dinsdag en donderdag. Op dinsdag houdt dr. Roeters een avondspreekuur.

"Ik ben Annemaaike Roeters en werk sinds 1 januari 2014 met veel plezier in huisartsenpraktijk de Dame op dinsdag en donderdag.

Ik vind het belangrijk dat mensen goed begrijpen wat hun klacht veroorzaakt zodat ze weten wat ze kunnen doen en verwachten. Daarom leg ik graag uit aan de hand van tekeningen. Het is mijn ervaring dat als mensen begrijpen wat hun klacht betekent, ze minder bang zijn en beter met de klacht om kunnen gaan." 

Leonard van Egmond

Leonard van Egmond
Huisarts

 

Dokter van Egmond werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag bij ons in de praktijk. 

"Ik ben huisarts sinds 2013, de afgelopen jaren heb ik op veel verschillende plekken als ZZP huisarts gewerkt. Per 1 september 2016 werk ik bij De Dame ipv dokter Knol. 

Ik vind mijn werk als huisarts veelzijdig, leuk, soms moeilijk maar altijd boeiend."

 

Yvonne Spoormans

Yvonne Spoormans
Huisarts

Dr. Spoormans heeft de patiënten van dr. Collette overgenomen. 

"Ik ben Yvonne Spoormans en werk sinds 1 januari 2018 als huisarts bij Praktijk De Dame. Voor vele waarschijnlijk een bekend gezicht omdat ik hiervoor werkzaam was in de praktijk als huisarts in opleiding. Voor mijn specialisatie als huisarts heb ik gewerkt bij de crisisdienst in Amsterdam. Ik hou van diversiteit in mijn werk. Dat vind ik in deze praktijk terug in de vorm van verschillende mensen, culturen en problematiek. Het contact met de patiënt is wat ik het leukst vind aan mijn vak, met name het samen zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Dat is niet altijd even makkelijk, maar samen komen we vaak een heel eind! Ik zie u graag tegemoet op maandag, dinsdagavond, woensdagmiddag of vrijdag op mijn spreekuur."

Jasmijn Wierema

Jasmijn Wierema
Huisarts in opleiding

Per 1 september 2018 is Jasmijn Wierema als nieuwe huisarts in opleiding bij ons in de praktijk . Zij wordt begeleid door dr. Keddeman en dr. van Egmond.

Anne van Kuilenburg-van den Bergh

Anne van Kuilenburg-van den Bergh
Physician Assistant (PA)

Anne werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag als Phycisian Assistant. 

"Hoi, ik ben Anne. Ik ben begonnen als HBO- Verpleegkundige en heb ik het ziekenhuis gewerkt. In 2011 ben ik aan de opleiding tot praktijkondersteuner begonnen en sindsdien werk ik in praktijk de Dame. In februari 2019 ben ik afgestudeerd als Physician Assistant en kunt u bij mij en afspraak maken op het "artsenspreekuur, ik ben geen arts, maar neem wel zelfstandig een groot aantal taken van de arts over. "

De physician Assistant (PA) neemt taken van de huisarts over. De PA werkt nauw samen met een arts. Als dat nodig is vraagt de PA de arts met haar mee te kijken. Samen geven we u de best zorg. 

Wendy Jansen

Wendy Jansen
Praktijkondersteuner somatiek

Wendy werkt op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 14 uur als POH, op donderdag van 8 tot 17 uur. 

Op dindsag is zij er ook 's avonds van 17 tot 19.30.

"Ik ben Wendy en ben sinds 1999 werkzaam in de praktijk. Ik ben begonnen als doktersassistente en in 2005 heb ik mijn diploma als praktijkondersteuner gehaald.

Ik heb 2 zoontjes Tycho en Vince."

Marike Knigge

Marike Knigge
Praktijkondersteuner somatiek

Marike Knigge is aanwezig op woensdag en donderdag. 

"Ik ben Marike Knigge.

Ik heb jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt en vindt het werken in de huisartsenpraktijk leerzaam en erg leuk."

Vincent de Blok

Vincent de Blok
Praktijkondersteuner GGZ

Vincent heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.  

"Ik ben Vincent de Blok en sinds januari 2016 werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik heb spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Via de huisarts kunt u naar mij verwezen worden."

Saida Margai

Saida Margai
Doktersassistent

Saida werkt op de maandag, woensdag en vrijdag. Op vrijdagmiddag doet Saida het assistentespreekuur. 

"Hallo ik ben Saida Margai, ik ben sinds juli 2004 werkzaam in de huisartspraktijk. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ga nog altijd met plezier naar me werk."

 

Lisan Wisse

Lisan Wisse
Doktersassistente

Lisan werkt op maandagmiddag, dins, woens en donderdag de hele dag. Op donderdagmiddag doe ik assistentespreekuur.

"Hallo ik ben Lisan Wisse,Sinds juni 2012 ben ik als assistente werkzaam bij de Dame.Ik ga met plezier naar mijn werk, omdat geen dag het zelfde is.Elke dag kan ik weer nieuwe dingen leren en of zien. wat ik vooral leuk vind van mijn werk hier in de praktijk is de veelzijdigheid."

Yasmin Ouadai

Yasmin Ouadai
Dokters Assistente

"Hallo, Ik ben Yasmin Ouadai en ben sinds augustus 2017 werkzaam in huisartsenpraktijk De Dame. Het leuke aan mijn baan is dat ik met verschillende patienten te maken heb. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor mij. Met plezier verricht ik mijn werkzaamheden." 

Yasmin werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marjo Jamin

Marjo Jamin
Medewerker Personeels administratie

Contact

Spoednummer 0302437707 keuze 1
 

Huisartsenpraktijk De Dame

Dr. Max Euwestraat 64
3554 EZ UTRECHT
Telefoon:
0302437707
Receptenlijn:
0302437707 keuze 2
Fax:
0302448475
praktijk@huisartsenpraktijkdedame.nl
www.huisartsenpraktijkdedame.nl
Routebeschrijving >